måndag 25 januari 2010

Förvaringspåse och boktips

Förra veckan var jag sjuk, låg i sängen med feber och sov nästan hela torsdagen, var hängig på fredagen också och kände mig egentligen inte helt pigg förrän på söndagen. Ändå hanns det med både ett elvaårskalas och ett tjugoårskalas på lördagen.

I dag på jobbet har vi hunnit med både pulkaåkning och skridskoåkning, det är sååå skönt när man kan vara ute på jobbet ibland och till våren kommer jag att vara ute hela tiden, det är helt klart en av fördelarna med mitt jobb.

Nu har jag äntligen hunnit sitta vid symaskinen lite och det har bl.a blivit ett lapptäcke till mina Maileg-kaniner, fodral till min i-phone, lekmadrass/kudde till lilla L och ett örngott och en förvaringspåse (i ett jättefint "ap"-tyg som jag fick av min mor). Förvaringspåsen hänger nu över lilla L´s säng med snuttefiltar och nappar i.
Nu när jag jobbar sitter jag i ungefär 2 timmar om dagen på kommunala färdmedel. Det medför att jag har tid att läsa igen. Just nu håller jag på och läser den här boken som jag är helt fast i, jag har läst andra böcker av Jodi Picoult också och jag kan varmt rekommendera hennes böcker.
Ha en skön vecka och tack alla ni som kommer in här och skriver snälla kommentarer till mig trots att jag inte varit så flitig bloggare senaste tiden.

Helena

9 kommentarer:

Lissboden sa...

Hej Helena!
Vad trist att du varit sjuk men det är väl ganska typiskt när du varit hemma och sluppit en del baciller.
Oj, vilken lång resväg du har till jobbet. Då förstår jag att det är bra att han en god bok att läsa.
Påsen till lilla L blev jättesöt. Jag blir riktigt sysugen när jag ser vad fina saker många bloggare åstadkommer men här hemma är det lite annat som måste göras först.
Idag fick jag hem första leveransen från Formexbeställningarna.
Ha det så bra och jag hoppas att du känner dig bättre!
Kram/Maria

Vitt hus med svarta knutar sa...

Tack för boktipset, denna författare har jag missat. Vilken fin förvaringspåse, smart att ha koll på nappar och snuttefilt i närheten av sängen.
Kram,
Regina

Vit som snö sa...

Hej Helena!
Jaa visst är det svårt att få tiden att räcka till när man jobbar! Men kul att hinna med en bok, det händer aldrig mej:(
Å andra sidan kan jag ju prioritera på annat sätt, då hinner man ju.
Du syr så fint också, jag är impad av dina verk!
Kram Cilla

Nattmia sa...

Vilken söt påse du sytt, perfekt för snuttefiltar och nappar..

Tråkigt att du varit sjuk men jag hoppas du snart är helt bra igen..

Ha en bra tisdag..

Kram Mia

lottens vita och gröna sa...

såååå fin påse, ballt tyg!
bra boktips, behöver en ny bok!
varmkram lotten

Therese sa...

Skönt att du har kryat på dig och är på benen igen, gillade påsen du är så duktig och kreativ, man blir ju själv sugen på att prova att sy lite. Ha en fin vecka Kram//Therese

Marie sa...

Bokläsning är det bästa med alla resor med kollektiva färdmedel, när man själv slipper att koncentrera sig om körningen och kan dyka ned i en härlig bok och glömma världen runt för en liten stund. Kram

Vita små hjärtan sa...

Hej Helena!
Skönt att du känner dig bättre!
Bra att du kan läsa en bra bok o fördriva restiden...
Ha en bra dag!
Kram Agnetha

Lotta-livets väv sa...

Hej! Lätt hänt att det blir förkylningar när man börjar jobba igen, efter en lång tid borta från "barnbassilusker". Kul med ny symaskin!...och att du trots att du jobbar hinner med att sy!
En fråga:
-När du sydde en bok till lilla L i höstas, hade du något prasselmaterial mellan sidorna? min lilla L gillar sina prasselböcker väldans mycket och jag skulle vilja sy åt henne, men vet inte var jag ska hitta prasseltyg....Har du något tips????
Kram
/Lotta
ps. Vilken mysig bild du har på L och katten ds