söndag 17 januari 2010

Två nya, trogna vänner

Nu har jag jobbat i en vecka och tro det eller ej, det känns riktigt bra! Självklart saknar jag att vara med lilla L hela dagarna och jag längtar efter honom hela tiden men när jag väl är på jobbet så känns det ändå rätt bra! Däremot har jag varken haft tid eller ork till bloggen så det får väl bli lite då och då det blir ett inlägg från mig!

Här kommer en utlovad bild på min nya symaskin, Husqvarna Emerald 183, den blev genast en trogen vän som kommer att användas flitigt! Den har massor av roliga sömmar och pressarfötter! Ni kommer säkert få se mina alster sen!
En annan ny vän fick jag i julklapp av min kära man! En nespressobryggare! Den blev snabbt en storfavorit och vi rekommenderar den till höger och vänster! Mjölkskummaren är superbra och det är så gott att kunna göra sin latte på morgonen!
Avslutningsvis en bild på mina guldklimpar! Äntligen har lilla L och Mysan blivit kompisar och myser och har roligt tillsammans!

15 kommentarer:

Lauras gård sa...

Härlig bild på lillkillen och katten. Det är så fint med bilder på barn och djur i hop. Ja, det är inte alltid så lätt att vara katt i ett hus med småbarn. De får stå ut med mycket...

Roligt med en ny symaskin. Jag kan tänka mig att den kommer bli flitigt använd. Jag önskar mig också en kaffemaskin. Vet bara inte vad jag vill ha för sort. Den måste vara enkel att använda och enlel att rengöra. Ha en bra vecka! Kram Stina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilket fint foto du tagit på lill-killen och katten. Skönt att det är bra på jobbet, att du inte hinner blogga är inte konstigt. Två bra vänner också, ny symaskin önskar jag också. Och en sån kaffemaskin tror jag är toppenbra.
Ha en fin vecka
Goa kramen
AnnaMaria

Vit som snö sa...

Vad skönt att det känns bra att vara igång igen med jobbet!
Så kul att du fick en ny symaskin! Kan bara ana vilka fina saker du kommer att sy nu!
Kram Cilla

Nattmia sa...

Vilken underbar bild på lillen och katten..

En ny symaskin hade gärna fått flytta in till mig med, min behöver om inget annat en rejäl service..

Kram Mia

Evas Passion sa...

Vad fint kort pa lillen och katten!!!!

Forstar att det ocksa ar positivt att jobba igen.....tank jag ar hemma sedan nastan 7 ar......

fin symaskin och nespressobryggare!!!

ha det sa bra!!!

Marie sa...

Kan tänka mig att det är en omställning att komma tillbaka på jobbet. Har också en nespressomaskin, som används flitigt. Kram och ha en skön vecka.

Lissboden sa...

Hej Helena!
Vad härligt att du tycker att det går bra att jobba och jag känner igen mig så väl i det du skriver. Man längtar hem men när man väl är där så är det riktigt roligt.
Jag känner ungefär likadant fastän jag bara har katten hemma som väntar på mig.
Vad söta lilla L och katten är på fotot.
Din nya symaskin verkar vara bra och kaffemaskinen ser riktig tjusig ut.
Min vecka kommer att bli superbra men ibland blir det lite för mycket samma vecka men nu är det bara en dryg månad kvar till vi har sportlov.
Ha det så gott och sköt om dig!
Kram/Maria

promenader på landet sa...

Hej Helena! Känner igen mig det är så kul att jobba samtidigt som man längtar hem! Vilket gulligt kort på lilleman och katten! Kram Maria

Vit som snö sa...

Hihi. Jaa det är en deal!!!
Om vi ändå bott närmare hade vi ju lätt kunnat byta tjänster!
Jag bytte tjänst med min syster en gång, jag skrapade hennes trappa trären från typ 10 lager färg, hon sydde gardiner till mej. Det var 12 timmar mot 1 timme men absolut värt det!!!!!! Hihi
Kram Cilla

Husmys sa...

Vilken härlig bild du tagit på dem!
Kul med ny symaskin!
Ja här blir det nog att köpa någon typ av kaffeapparat också, ikväll verkar bryggaren lagt av så det blev ljummet kaffe.

Ska bli kul att få se vad du har sytt sedan.
Kram Anneli

Lauras gård sa...

Hur är symaskinen? Jag funderar också på att köpa en. Läste om alla roliga sömmar mm. Kram Stina

Kikan sa...

Den sista bilden var ju helt underbar! Kram Kikan

Vitt hus med svarta knutar sa...

Din symaskin ser mycket avancerad ut...fundra vilka vackra alster som kommer att skapas med hjälp av den? Vilket radarpar...lillkillen och katten... de ser verkligen överens ut på fotot...vad kan det vara för spännande de spanar på?
Kram,
Regina

Bloggullet sa...

Ett tag sen jag var här eftersom
jag haft lite bloggtorka.;o)
Jag vill önska dig en fin vecka.
Kram

En dröm i verkligheten sa...

Kul att du ville vara med i min tävling! Ska ta itu med lottningen ikväll så det är bara att hoppas på tur!

Vilken lyx med en ny symaskin, min har varit trasig i flera år så min garderob är full med tyger som bara väntar på att få bli något fint :)
Jättefin bild på lillen och katten.

Kram Cathy