torsdag 28 januari 2010

Nytt i trådslöjd och bloggtips!

Har två kvällar i rad suttit och kollat på Robinson, tycker det är såå roligt att se alla intriger. Samtidigt som jag kollar Tv så brukar jag sitta och pyssla och de senaste dagarna har det blivit lite trådslöjd, en ängel och ett hjärta visar jag här.

Sen vill jag tipsa om en blogg, min kära man har börjat blogga, bl.a om hur det är att vara hemma och vara pappaledig. Här kan ni hitta honom.

I morgon är det FREDAGSMYS! Slutar tidigt och ska ha en mysig kväll framför Let´s dance! På lördag ska vi ha middagsgäster och kolla Robinsonfinalen och på söndag ska det fraktas pingisbord till jobbet.

Ha en skön helg!

Kram Helena

9 kommentarer:

Vit som snö sa...

Du är så duktig med din fina trådslöjd! Jag tycker mitt fina lilla hjärta är alldeles underbart fint!
MEN så söööt han är lille L, vilken liten charmör!!!
Vad roligt att din man börjat blogga!
Ha en mysig helg!
Kram Cilla

Therese sa...

Vilken söting ängeln blev, du är så duktig. Skönt det lät med mys i soffan i kväll ska det nog bli här hemma också med lite goda ostar, hihi våren får gärna komma innan man antar formen fotboll blir lite mycket soffmys,och dåligt med promenader men det tar jag sen bär våren är här, Ha en jätte fin fredag Kram//Therese

Nattmia sa...

Vad fin ängel och fint hjärta.. Har funderat på att testa lite trådslöjd men vi har inga butiker här i närheten.. Vill inte beställa första gången utan vill se och ta i det jag skall handla.. Men jag kommer säkert åt en butik rätt som det är och då skall det bli änglar här med ;-)

Skall genast in och kolla i din mans blogg, kul..

Ha nu en bra fredag..

Kram Mia

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Halloj vännen!

Vilken söt ängel och hjärta du har knåpat ihop. Roligt att maken även börjat blogga. Ska spana in den genast.

Goa helgkramar till dig!

Anna-Lena♥

Vitt o Vältummat sa...

Fina trådarbeten du gör! Ängeln blev jättefin. Ja hjärtat också!
Ha en skön helg
Kram
Åsa

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilka rara saker du gör i trådslöjd. Jag tittar inte så ofta på TV, men de gånger jag gör det vill jag oxå ha något i händerna. Just nu har jag ett vackert ullgarn som jag ska sticka en sjal av.........
Kram,
Regina

Evas Passion sa...

Vad fin angeln och hjartat ar!!!
Kul att din man bloggar!!!!
Ha en trevlig helg!!!

Lissboden sa...

Jättefin trådslöjd som vanligt Helena!
Du är verkligen superduktig på att skapa och visst är det bra att ha något för händerna när man sitter i soffan vid TV:n.
Jag var inne på makens blogg och den var kryddad med lite humor så hälsa honom att jag gillade att läsa den. Han kommer att få fler besök av mig.
Ha en mysig helg och en trevlig lördag-
kväll önskar jag er!
Kram/Maira

Anns Gröna sa...

Ah så fint! Gillar din jättesöta ängel, Ja. hjärtat också så klart! Ängeln hittade jag med beskrivning när jag började pyssla med trådslöjd men har inte gjort den än. Får kanske ta tag i det nu!
Visst är det mysigt att sitta vid tv:n och arbeta med händerna. Har svårt för att bara sitta rakt upp och ner och kolla på rutan. MÅSTE liksom hela tiden hålla igång händerna. Just nu är jag helt såld på att sticka disktrasor ;0)!!! Härlig avkoppling!
Ha en trevlig kväll med middagsgäster och final!
Kram
Ann