torsdag 17 november 2011

Gamla möbler

Hej!!!

Nu var det alldeles för länge sedan jag bloggade. Med en familj på fyra och ett hus som man vill fixa och dona i så finns det helt enkelt inte mycket tid till bloggande. Hur hinner ni andra med?

Jag och min man har alltid undrat hur folk kan ha massor med projekt igång samtidigt, hur svårt kan det vara att göra klart en sak innan man börjar med en annan? Nu förstår vi, vi har så många projekt igång hemma nu så det är svårt att komma ihåg allt som vi vill göra.

Vi har fyndat lite på Blocket och ett av projekten är att klä om och måla dessa karmstolar, vi har klätt av en stol och ska nu måla den och hitta något fint möbeltyg, helst ljust grönt, typ pistage.När vi var och hämtade dessa karmstolar hade mannen vi handlade av även två pinnstolar till salu, de var såå vackra så jag gav honom ett bud och han verkade desperat att bli av med dem så jag fick de för en billig pennig. Jag har dock ingen aning om vad jag ska göra med dom men visst är de vackra??? De hade stått på hans vind när han flyttade in i sitt hus tidigt åttiotal.

Visst är det fina detaljer? Undra hur gamla de är!!?

Nu är det bara en vecka kvar till första advent... Lite galet tycker jag som inte alls hänger med!

Ta hand om er och ha ett fint slut på veckan!

Kram Helena

5 kommentarer:

Tina sa...

Jag tycker att bloggandet ger så mycket inspiration så det går av bara farten. Men man ska ta det i sin egen takt, det är viktigt..
Så fina möbler, stolarna är dunderfina!

kram

Nattmia sa...

Det där har jag med undrat, hur folk får ihop tiden.. Har de fått mer timmar på dygnet än mig att röra sig med tro?? ;)

De stolarna kommer att bli kanonfina.. Glöm inte att visa när ni är klara med dem =)

Kram Mia

Lissboden sa...

Hej Helena!
Jag hinner inte alls med bloggen och att läsa alla andra inlägg. Jag tittar in lite då och då. Jag måste prioritera mina närmaste och då blir bloggen lidande.
Stolarna är jättefina och jag vill gärna se dem färdiga.
Må så gott och ta hand om familjen!
Kram/Maria

Helena -Hemma hos oss sa...

Bloggen för mig är ju min "hobby", något jag gör istället för att t.ex träna (vilket jag borde göra men men haha). Däremot hinner jag inte alltid in till alla fina bloggar därute och kommentera i den grad jag vill- men man hittar små luckor då och då (t.ex vid vab).
Så avundsjuk jag blir på er som kan fixa möbler så där- kommer bli jättefint!
Kramar Helena

Therese sa...

Precis en sån stol har jag, men min mans farfar har målat den vit en gång i tiden, ska höra med min mans pappa om han kan ha en aning om ålder, De är jätte fina har min ihop med mitt spelbord. :)
Kram Therese