fredag 23 september 2011

Rice och mormorskuddar

Hej!


När jag är ute och kikar bland alla fina bloggar så har jag märkt att endel börjar vidröra ämnet jul. Jättemysigt tycker jag som är en riktig jultjej men ändå känner jag mig inte riktigt beredd på att lämna sommaren ännu. Så i fredags efter jag och Isabelle varit och hälsat på min 90-årig farmor så tog vi en sväng i Sundbybergscentrum. Där hittade jag dessa supersomriga, färgglada muggar från Rice som jag inte kunde motstå. Ludvig vill inte dricka ur någon annan mugg nu och bara genom att titta på dem så får jag sommarkänslor.


Just nu håller vi på att lägga golv mellan våra trappor. Vi hade svart heltäckningsmatta där när vi flyttade in och för mig var det hög prio att ordna något lite mer lättstädat på dessa tre utrymmen. Nu är vi snart färdiga och det blev antracitgrå ekparkett, ni kan se det här.


När golvläggningen är helt klar så ska vi ta itu med vårt sovrum, det ska få en total makeover. Jag har sytt tre stycken mormorskuddar som skvallrar lite om vilken stil det ska bli där inne. Mer om det en annan gång!


I dag ska vi hem till barnens mormor och morfar på kalas, mormor fyller år i morgon så idag ska vi fira! Hoppas ni får en fortsatt skön söndag och en härlig vecka!

Kram Helena

7 kommentarer:

Rapport till Vänfors sa...

Vilka romantiska kuddar, jättefina. Har försökt att maila min adress till dig men det verkar inte funka, skriver den här istället.
Annika Eriksson Sjöblom
Lundborgsväg 14
43955 Åsa
Tack än en gång för vinsten, gjorde mig så glad:)

Kram Annika

Tina sa...

En svart heltäckningsmatta går inte upp mot ert fina trägolv. Inte ens tillnärmelsevis.
Kuddarna är superfina, moster bor i Sundbyberg och vi är ofta i centrum o kikar..

kram o ha det fint!

Vita små hjärtan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Vita små hjärtan sa...

Hej Helena!
Kul att du tittade in hos mig, det var ett tag sen vi "sågs" i bloggen. Ska kika runt här hos dig och se vad jag missat!
Kram Agnetha

Vintage House sa...

Hej
härligt somriga muggar:)
ha nu en skön skön måndag
kram
sandra

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Visst blir man på gott humör när man får se saker från Rice, härliga färger och mönster. Vilka fina mormorskuddar du har sytt! Ska bli spännande att få se trappan sedan!

Kram Anna-Lena♥

Marie sa...

Är också en som älskar jul, men just nu försöker jag njuta av solen när den visar sig och inte minst alla vackra höstfärger. Kram