tisdag 16 augusti 2011

Vardag igen!

Sommarledigheten är slut och nu är jag officiellt mammaledig. Vi har haft en superhärlig sommar då vi varit lediga hela familjen tillsammans i 6 veckor. Vi har mest varit hemma i vårt nya hus och tagit lite utflykter men vi har också hunnit med Skåne och Göteborg.

Nu är det vardag igen och här är vi på väg till dagis:På inredningsfronten har vi många framtida projekt, vi har precis renoverat L's rum, visar bilder en annan dag. Nu håller vi på att lägga nytt golv i våra småhallar. Där har det legat svart helteckningsmatta, ganska snyggt men mycket opraktiskt när man har katt. Tror att jag har dammsugit de där mattorna minst tre gånger i veckan och även kört med klädroller för att få bort allt katthår. Men nu är det slut med det, antracitgrå ekparket ska få ta över och vi är klara med ett av tre golv. Mycket nöjd med resultatet!!!
Nu är jag äntligen tillbaka på bloggen och har intentioner att försöka hålla bloggen vid liv igen!

Ta hand om er!

Kram Helena

3 kommentarer:

the shed sa...

Kul att du är tillbaka!
Sommaren har gått ganska fort, tycker jag. Ditt golvprojekt var riktigt snyggt, grått är verkligen läckert. Jaså, du har varit i min stad. Hoppas ni hade det bra och att det inte bara regnade..har ju haft en del av den varan i sommar, hmm.

Ha en bra dag! /Tina

Smycken och Smulor sa...

Grattis till bebisen!!! Har inte varit in till dig på länge så det var kul att gått bra. Vad fint ni fått det i huset, tapeten i ert kök har jag som fondvägg mitt pysselrum fast i svart och silver. Älskar den! Ha det gott!

Lissboden sa...

Hej Helena!
Vilken härligt sommar ni verkar ha haft och visst har det varit fint väder!!
Det ser ut att bli jättefint hemma hos er.
Det låter härligt att vara mammaledig med allt vad det innebär.
Själv har jag förstås börjat jobba och nu är det bara att ta tag i en ny gymnasieetta:))
Må så gott hela familjen!
Kram/Maria