lördag 19 februari 2011

Födelsedagskalas!

Hej!

Idag har vi firat min man på hans födelsedag. Nära och kära kikade förbi under dagen och vi smaskade prinsesstårta och avslutade dagen på Texas longhorn med en god middag! Mycket lyckad dag! Min man fick massor av fina saker. Av mig fick han bla ett presentkort på en slagborr/borrhammare, ett måste när man bor i hus har jag hört!

En fin bukett tulpaner, ljust, ljust rosa, så fint!

I dag har vi också varit hos veterinären och kastrerat vår söta, fina lilla kissekatt. Hon har haft det så jobbigt när hon löper och nu när vi ska flytta till hus och hon kommer att vara ute en del så kändes det som att det var på tiden. Så vi fick en veterinärtid i förmiddags och vår stackars Mysan har haft en riktigt jobbig dag. Det tog många timmar innan hon kunde gå ordentligt efter operationen och efter det så började hon slicka massor på såret så vi var tvugna att sätta på en tratt. Den tycker hon inte alls om men nu efter några timmar så verkar det som att hon har accepterat den. Men det tar nog ett tag innan hon känner sig okej med den. 2 veckor ska stygnen sitta, stackars lilla Mys.

Vår lilla misse försöker vänja sig vid tratten.

Den här helgen är det syfestival på Stockholmsmässan men tyvärr så kommer jag inte få chansen att åka dit den här gången, första gången jag missar på flera år. Men det kommer nya tillfällen till inspiration!

Ha en fortsatt trevlig helg och tack för alla fina kommentarer i förra inlägget, känner mig så välkommen tillbaks!

Helena

7 kommentarer:

Jenny sa...

Hej igen Helena!
Grattis till din man på födelsedagen, det låter som han haft det riktigt trevligt:)

Stackars lilla kissen..vi ska sterilisera vår katt Elvira (6mån) nu i vår, efter det ska hon börja få gå ut, något hon längtar efter att få göra:)

Ha en skön söndag!

kraam Jenny

vita zara sa...

Hej Helena.
Vad roligt att få höra ifrån dig igen.
Stackars lilla kissen, vad jobbigt det ser ut.
Vi som har två, och vet att vi också måste göra något, om vi inte ska ha miljoner kattungar.
Grattis till din man, och visst behöver man en borr och gärna en skruvdragare också, ett mycket bra verktyg.
Ha en fin vecka.
Kram Zara

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis Helena, till både hus och att du blir mamma igen. Så spännande och flytta till hus, det var en perfekt present du gav mannen. Och stackars kissen, men hon vänjer sig nog med struten.
Må så gott
Kramar
AnnaMaria

Corrina sa...

Vad kul att du är tillbaka och vilka överaskningar du kom med ;) Här har hunden vår tagit bort livmoderna med så här gås det med med tratt. Kram

Lissboden sa...

Hej Helena!
Hälsa grattis i efterskott till maken!
Helt rätt av dig att köpa presentkort på verktyg, sådant behöver man när man bor i hus.
Stackars er lilla katt men det brukar läka ganska fort.
Må så gott!
Kram från Maria

Kikan sa...

Vilken bra present! Min man fyller år i morgon och i år hade jag så dålig fantasi känns det som. Det blev en tröja och en bok..

Kram Kikan

Vit som snö sa...

Ett sent grattis till din man! Perfekt present;) Det finns dessvärre många "måsten" i en husägares verktygssamling...Det finns ju roligare saker att handla;))
Lill-Mysan...stackarn! Hon ser lite lidande ut:( Men det går snart över iallafall:)
Ha en fin helg!
Kram Cilla