torsdag 24 februari 2011

En ny kompis

Hej allihopa!

Oj vad tiden går, nu är det helg igen och veckan har bara susat förbi.
Den här helgen ska lilla L få mysa med mormor och morfar medan jag och min man ska springa runt i möbelbutiker och, förhoppningsvis, köpa nya möbler till vårt nya hus!!!

Stalands, Folkhemmet, Mio och kanske IKEA är några möbelvaruhus som ska få besök av oss i helgen! Det ska köpas soffa, fotöljer, soffbord, säng, matbord, stolar, vitrinskåp mm mm. Det låter som värsta lyckan att få köpa nya möbler och verkligen planera hur man vill ha det men det är samtidigt rätt jobbigt att leta för att hitta det man faktiskt vill ha.


I går flyttade det in en ny kompis hos oss, den här ugglan knåpade jag ihop med lite resttyger och den sitter nu i fönstret i vardasrummet hos oss. Där trivs den bra och den ska snart få flera kompisar! Är det någon som har något förslag på ett bra ugglenamn, jag kan ju inte bara kalla den för Ugglan!

Ha en trevlig helg alla mina bloggläsare!

4 kommentarer:

Lissboden sa...

Hej Helena!
Jag förstår att det är med blandade känslor som ni ska ge er ut för att titta på möbler till nya radhuset men mest roligt är det alltid att få lite nytt i huset.
Jag har inget bra namn till din söta uggla du sytt men kanske kloker vore bra eftersom man säger att ugglor är kloka? Fast det namnet är ju redan upptaget av en av dvärgarna förstås.
Jag önskar er lycka till med möbelinköpen och sedan hoppas jag att du får ett bra sportlov!
Kram från Maria

Patricia sa...

Tack för titten... =)

Va kul att inreda ett hus med nya möbler .. =)

Trevlig helg!
Kram Patricia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du kan ju kalla honom Helge, typiskt ugglenamn..fniss.
Och så jätteroligt och leta möbler, hoppas ni hittar vad ni vill ha. Kan tänka mig två som är trötta i fötterna efter helgen.
Kramar
AnnaMaria

Marie sa...

Hoppas ni gjorde några fina möbelköp. Ugglan gillade jag...charmig. Kram