lördag 20 mars 2010

Årets varmaste dag!

Hej!
Jag har hela tiden tänkt att vid 15000 besökare ska jag ha en utlottning men idag när jag kollade på besöksantalet så såg jag att den hade gått över 16000, kan inte fatta att det är så många som har klickat sig in på min lilla blogg! 11 dagar kvar, sen var det 1 år sedan jag skrev det första inlägget här på bloggen, trodde aldrig att jag skulle hålla på så här länge. Ibland känner jag att bloggandet tar för mycket tid och det är lätt att falla in i "bloggträsket" då man tänker "blogg" alldeles för ofta men nu tror jag att jag har hittat en balans och bloggar bara när jag känner för det och har tid. Och så tillbaks till det där med utlottning, håll utkik för den kommer snart!

Jag har pysslat ihop ett armband, fick sån lust att göra smycken här om dagen, något som jag får i perioder, så här blev det.


Vi har hunnit shoppa lite också, bla de här ljuslyktorna som vi tycker är så fina, de står nu på vardagsrumsbordet och ger ifrån sig ett vackert sken på kvällarna!


I dag är det storstädning hemma hos oss, Stora vårstädningen! Men vi ska hinna ut lite också, det är ju trots allt årets varmaste dag!

Vårkramar Helena

11 kommentarer:

Maria sa...

Hej! Hittade hit via en annan blogg så tänkte passa på att lämna några rader. Fin blogg. Hit kommer jag gärna tillbaka :)

Stina sa...

Vilket fint armband du "pysslat" till. Samma färg som på min månadssten som är ametist :)
Nu ska jag hålla koll och ladda upp inför tävlingen:)

Ha en skön vårdag
Kram Stina

Nattmia sa...

Vilket fint armband.. Jag gjorde mitt allra första armband igår kväll.. En liten miss gjorde jag men annars blev det bra.. Glömde visa det i dagens blogg.. Får komma ihåg det i morron..

Att blogga när man själv vill, har tid osv är viktigt annars försvinner det roliga med det och man känner bara ett tvång och så skall det ju inte vara..

Ser med spänning fram mot utlottning..

Ha en bra fortsatt lördag..

Kram Mia

Mamma C sa...

Så fint armband du gjort och lyktorna var superfina. Hoppas ni hann ut i vårsolen.
Kram Mamma C

Smycken och Smulor sa...

Du är ju så himla pysslig med allt möjligt, såg lite längre ner i bloggen att du använder pärlorna till trådkonsten också. Härligt armband. Jag älskar sötvattenpärlor!
Marie-Louise

Lissboden sa...

Grattis till alla dina besökare Helena!
Du har en jättemysig blogg så jag är inte förvånad.
Vilket vackert armband du gjort och dina ljuslyktor ser också väldigt fina ut.
Ha en bra vecka!
kram/Maria

Vit som snö sa...

Vad skönt att hitta ett bloggande som känns lagomt. Det blir mindre tid för mej också nu.
Så vackert armband du gjort!
Och era ljuslyktor föll jag verkligen för!!!
Kram Cilla

Evas Passion sa...

vad fint du har det!!!
kram eva

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jättesnygg armband! Ja, tur att vi fick den där lördagen för nu känns det lite trist igen. Då är det mysigt att tända lite ljus. Dina nyinköpta ljuslyktor är fina.
Kram,
Regina

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilket fantastiskt vackert armband du har skapat... Passar till vilken festblåsa som helst!
Kram/ Anna

Kikan sa...

Åh vilket supersnyggt armband! Kram Kikan