tisdag 7 april 2009

Påskkärringen

I dag har jag och min lilla L varit ute hela dagen i solen, det är så himla härligt och nu är verkligen våren här (hoppas den tänker stanna), har sett både tussilago och blåsippor, hade tyvärr inte kameran med mig:( så det blir inga bilder på det. I helgen ska det ätas massor av ägg och en del godis och så ska vi försöka göra iordning på balkongen här hemma, ta upp utemöblerna från källaren och köpa blommor. Lägger ut lite bilder på balkongen sen när vi är klara!


Här är vår påskkärring som vi fick av svärmor för några år sedan. Vi brukar ha den ståendes i fönstret i sovrummet hela året men nu till påsk ställer vi fram den lite mer synligt!

Ha en fortsatt trevlig tisdag och tack alla som är inne och tittar på min blogg, det är så kul att se besöksräknaren öka för varje dag!:)

7 kommentarer:

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Visst är det mysigt när små solar börjar lysa längs dikeskanten. Jag och barnen plockade våra första tussilago idag. Härligt! Glad påsk önskar Anna-Lena

lottens vita och gröna sa...

tack för din varma hälsning helena, vad kul att hitta hit, vilken fin liten kärring!

lycka till med balkonglådorna!

varmkram lotten

Elin sa...

Så kul att du tittade i hos mig och tack för din fina kommentar...

Här fanns det mycket fint att titta på och lägger dig bland mina vänner för att inte tappa bort dig...

Nu ska jag titta vidare här...
Så mycket fint...

Många kramar
Elin

Vit som snö sa...

Din kärring var också en cooling.
Jag har börjat med ommålning av gästtoan nu, passar på när övriga familjen är bortresta. Sen slipper man känna sej ensam också!
Här är det för mycket snö för att börja bry sej om ute än.
Kram Cilla

Lantligt i stan sa...

Vilken fin påskkärring! Hon kan få komma till mig och äta godis som jag gjort i ordning på en bricka! Kul att du gillade min bibel.
Ha en trevlig påsk!
Kram Anki

vårt lilla hus sa...

Tack söta du!!! Han har haft en fantastisk dag min lille prins! Sover nu gott med tårta upp till öronen *ler* Lycklig som ingen annan!

Vilken fin påskkärring!!!

Ha en fin påsk! Stor kram/H

Husmys sa...

Såg också en massa blåsippor idag,äntligen vår.
Vilken fin häxa!
Ha en bra påsk,kram Anneli