onsdag 21 september 2011

En regnig onsdag!

Usch vilket väder, det har regnat precis hela förmiddagen!
Jag hade tänkt ta en promenad med en mammakompis men vi hamnade hemma hos henne i soffan med en kaffe istället! Mycket trevligt!
Den här bilden tog jag igår när solen sken in, det är på fönstret i vårt Tv-rum. Det gäller att vara i farten med kameran så fort solen visar sig!

Här är lite köksdetaljer, lagade en lasagne igår, det är så bra mat, alla uppskattar det och det blir oftast över till matlådor och luncher. Sen älskar jag min fina lila gerberaform också, den gör det extra kul att laga lasagne! Min lite mindre rosa gerberaform fick tjänstgöra i måndags när jag stekte pannkakor och vispskålen från IB Laursen är en annan sann vän! Har ni några trotjänare i köket som ni bara inte kan vara utan?

Ha en skön fortsatt vecka!
Kram Helena

Glöm inte att vara med i min utlottning



8 kommentarer:

Vintage House sa...

Hej
härliga bilder och lasange är bara så gott...
Köket har varit kaos så länge så jag har tappat alla trotjänare hoppas snart få lite ordning...
kram
sandra

Tina sa...

Det är precis som du säger, gör man lasagne räcker det till fler tillfällen. Att göra det lätt för sig, gillar jag. Jag gillar också dina formar, har kikat på dem men inte kommit till skott. Har olika som favoriter, beror lite på stil o färg på dukningen.

kram på dig!

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Ha ha , jo jag har en bra trotjänare i köket , min man . Han lagar allt gott på helgerna och tar hand om all disk på vardagarna , de e helt ok .
Nej jag insåg häromdagen att jag skulle behöva en snygg gratängform , använder djup ugnsplåt när jag gör lasagne , inte kul .
Kraam/Lotta

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Dom där formarna är så fina! Jag har önskat mig en i födelsedagspresent och hoppas hoppas!!
Ha det gott! Kram Angelica

Unknown sa...

Hej vännen!

Så bra att du hörde av dig, jag har haft lite datorhaveri i sommar och det som försvann var just mina sparade favoriter där alla bloggar jag brukade besöka fanns.

Ingen idé att gråta över spilld mjölk, ordningen är ju snart återställd. ;-)

Jag har såklart en vispskål från IB Laursen och även andra skålar därifrån. De är verkligen användbara och det blir såååå mycket roligare att baka och greja.

Såg vilket vackert armband du fått av din man, vilken gullig kärleksförklaring. För att inte tala om blomsterbudet, honom får du minsann hålla hårt i. ;-)

Hoppas allt är bra med dig annars och att livet leker som sig bör!

Kraaaaaaaaaaaaaam

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Såna formar har jag också, fast ljusgrön och senapsgul. Dina hade mycket finare färg, och dom är toppenbra till allt. Lasagne är ju så gott också. Jag är ledig på torsdagar men måste köra maken till jobbet för han har så ont i ryggen fortfarande. Så jag förbereder inlägget och trycker ut innan jag åker.
Ha en fin dag, hoppas solen lyser på östkusten
Kramar
AnnaMaria

Viola sa...

Vi hade samma eländesväder igår och givketvis fick jag då en helpall med varor ifrån Miljögården..hej och hå, mysiga köksbilder du bjuder på, ha en fin dag, kram VIOLA

Nilla Q sa...

Åh, nu blev jag sugen på lasagne! Gerberaformarna är sååå fina!!

Kram Pernilla