måndag 28 mars 2011

Blocket och Tradera


Nu inför flytten har jag varit en flitig användare av Tradera och Blocket. Vi har sålt av en hel del grejer på Blocket och hjälp vad fort det går. Tänk att folk vill ha mitt gamla "skräp".

Sen har jag gjort ett kap på Tradera också, har varit ute efter ett gammalt symaskinsbord i flera år men altid hejdat mig då vi egentligen inte haft någon plats i lägenheten. Nu inför flytten behöver vi ett skrivbord och då dåg jag min chans, ett symaskinsbord kan man ju ha som skrivbord. Kollade runt på blocket en del och där finns det rätt många för sådär runt 500kr. Av en slump kollade jag på Tradera och där fanns det ett bord inte långt härifrån som endast var för avhämtning, la ett bud och det blev mitt, för fjuttiga 3kr. Till råga på allt så fick jag en spinnrock på köpet när jag var där och hämtade bordet. Det kallar jag kap!

Bordet ska såklart få en ordentlig makeover till den inte helt ovanliga färgen VIT!

Ha en skön vecka alla där ute, nu ska jag springa ner i tvättstugan.

Kram Helena


11 kommentarer:

Lauras gård sa...

Vilken tur du hade! Jag köpte också en spinnrock nyligen. Har tänkt lära mig spinna alpackornas ull då det inte finns något spinneri i Sverige som tar emot så liten kvantitet ull som det blir efter två djur.

Spännande att flytta! Kram Stina

the shed sa...

Som hittat, ibland har man tur!
Kommer att bli fint i vitt, syrran har ett och det är så vackert med Mårback pelargoner på..

Kram kram

Hemma på Landet sa...

Vad kul att hitta något man letat efter. Det ser fint ut det där.:-) Kram Stina

Fröken Grön sa...

Det var sannerligen ett kap! Jag funderar också på ett symaskinsbord att ställa ute i trädgården i sommar. Hittade världens finaste på loppis i somras, men tvekade och så var det borta...
Må så gott i veckan!
/Anna-Karin

Lövkojan sa...

Wow, det är vad jag kallar superkap! Häftigt, det gör en ju lite lycklig när man lyckas med det :).

Kram Marie-Louise

Lotta-livets väv sa...

Grattis! Till flytt, till utökning av familj. Så mycket roligt som händer i ditt liv! Det kan man kalla kap. Både symaskinsbord och spinnrock! Har tänkt mig att ta hand om min svärmors gamla och testa att spinna igen. Det är 32 år sedan jag gjorde det senast. Då låg vår förstfödda i magen på mig!

Kram
/Lotta

Snickaregården sa...

Vilket fynd!! Roligt när man hittar nått man letat efter.
Lycka till med flytten
kram Maria

Kringlor och krusiduller sa...

Vilket kap! Och en spinnrock på köpet, inte dåligt! Det ser jättefint ut.

Jag har ett liknande härhemma, dock har jag inte målat om det fast det skulle man kanske göra. Vårt är ganska slitet och en slatt vit färg kan ju göra underverk :-).

Ha det så fint!
Kram/ Åsa

Villa Carl Larsson sa...

Tack vad snäll du är! Känns toppen än så länge, känslan av att vi valt rätt :) Den känslan är ju riktigt skön när man lagt ner så mycket tid på att få till ett blivande drömhus.

Visst är det roligt att kunna köpa det man längtat efter när man äntligen kan få plats med det.

Kram Josefin

Helenas Hem sa...

Ja det var verkligen ett kap!!! :)
KRAM på dej, hoppas att du mår bra

Lissboden sa...

Vilket sanslöst billigt symaskinsbord du fyndat. Jag köpte mitt för 300 kr så du har gjort ett riktigt kap, vill jag lova. Dessvärre har jag inte plats för mitt just nu så jag funderar på att sälja mitt.
Må så gott!
Kram från Maria