lördag 24 juli 2010

Tips på Gårdsbutiker

Nu är vi hemma igen efter att ha varit i Skåne och Göteborg. Det är skönt att vara hemma men idag är det grått och tråkigt väder så vi fick skjuta upp vår skärgårdstripp som vi skulle på idag, hoppas vi kommer iväg i morgon istället.

I Skåne besökte vi några butiker som var helt fantastiska.

Efter ett tips från Jenny med bloggen Lilla huset på prärien så besökte vi Slottstallet, en jättemysig gårdsbutik som är inredd i ett stall. Otroligt mycket fina saker, ett måste om ni ska ner till Skåne. Tack för tipset Jenny, vi kom därifrån med en rostig fotogenlykta.

En annan gårdsbutik vi besökte hette Soluppgången, en lite mindre butik men oj vad mycket fina grejer. Det var där jag hittade Ludvig & Co, som snabbt blev en ny favorit, såå fina saker!

En sista butik som jag gärna delar med mig av är Västragård i Varalöv, en helt fantastisk trädgård och mycket fina saker att titta på i butiken.

Vi har hunnit med ett besök på Ängelholms hembyggdspark, där sprang killingarna fritt i lekparken och vår lilla L tyckte att det var superroliga lekkamrater.


I Göteborg Var vi på Universeum, fiskarna var det som fångade lilla Ls uppmärksamhet mest!

En hel del badande blev det också, Skåne bjöd på ett fantastiskt väder så vi var på stranden nästan varje dag!

Ha en fortsatt skön sommar!

Kram Helena

6 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon.
Vilken fiffig dress du hade på sonen som skydd för solen, ser skönt ut och bada. Och vi saknar solen här också, idag regnar det. Det var en rolig resa ni gjorde, ni hann med mycket.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Mimmi Hek sa...

Tack för tipsen om butikerna. Trots att jag är skåning av födsel och ohejdad vana har jag aldrig hört talas om dom. Blir nog ett besök för vår del också, semestern närmar sig nu.

Mamma C sa...

Vilka fina tips du delar med dig. Låter som en härlig semestertripp ni gjort.
Kram mamma C

Lissboden sa...

Ni verkar ha haft en jättefin semester med massor av besök i fina butiker.
Det ser också så skönt ut att bada i havet. Vad bra att ni köpt en dress med högt solskydd till lilla L. De fanns tyvärr inte när våra barn var små.
Må så gott i veckan!
Kram från Maria

Sjabbig men chic sa...

Ja,det ser härligt ut! Och vad roligt att få titta i en massa fina butiker.

Kram Lisa

mammaxtre sa...

Hej, tack för titten hos mig. En titt som ledde mig till dig.

Ha en toppenbra fredag.