torsdag 10 juni 2010

Trådrullehållare

I torsdags var det avslutning och nu är det bara 2 arbetsdagar kvar för mig innan jag går på SOMMARLOV i ca 8 veckor! Ska bli väldigt skönt. Min man kommer att vara föräldraledig hela sommaren så vi får en riktigt lång och skön ledighet tillsammans! Vi kommer att spendera mesta tiden av ledigheten i Stockholm och åka på cykelutflykter, träffa familj och vänner, åka lite båt i skärgården och bada så fort vädret tillåter. Vi kommer också att åka ett par veckor till Skåne där min mans pappa bor. Ser väldigt mycket fram emot ledigheten!


Här är mitt senaste handarbete, en trådrullehållare med nåldyna och en liten tygklädd låda till symaskinsnålar. Ska nog göra en trådrullehållare som rymmer många fler trådrullar också, har hur många rullar som helst med ingen bra/snygg förvaring till dem!


Nu är det grönt och doftar gott på balkongen. Hoppas bara att vi får örterna att trivas och växa sig ännu större. Lilla L har precis lärt sig hur man doftar och han brukar gå fram och dofta på Basilikan samtidigt som han säger "mmmm"! (tyvärr blev bilden lite suddig men ni får hålla till godo)

Tack alla ni som besöker min blogg, både ni som kommenterar och ni som tassar omkring ljudlöst! Ha en fantastisk helg och hoppas att solens strålar skiner på er!

Kram Helena

7 kommentarer:

Hannis sa...

Så skönt att du snart börjar din ledighet!
Jag längtar jag med efter semester=))

Vad praktiskt med en trådrullehållare!
Jag blir alltid så imponerad av hur du får till sakerna.
Jag kan knappt få till en rund krans av najtråd*skrattar*

Lådan var skitsnygg rent ut sagt!

Hoppas att du får det skönt nu på din ledighet/
Kram Hannis

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken bra semester du får, låter så skönt med alla planer du har. Precis lagom med planer tycker jag. Jättekul och åka till Skåne, där finns nog många bra loppisar. Så fint med rullarna samlade, nu kan du ta med din skapelse ut på balkongen och sitta och sy. Gott med kryddorna, gulligt att sonen uppskattar dom också.
Ha en fin helg
Kram till dig
AnnaMaria

Lissboden sa...

Hej Helena!
Här har det precis slutat regna men blåsten är inte rolig idag. Det får bli en sval studentdag.
Fin trådrullehållare du gjort. Jag har mina ligger huller om buller så en sådan vore bra att ha.
Visst är det underbart att vi snart får ledigt och vad skönt för er att ni båda får ha så lång ledighet tillsammans med lilla L.
Njut och ha en trevlig helg!
Kramar från Maria

Mimmi Hek sa...

Vilken praktisk och snygg trådrullehållare. Hoppas det är OK om jag stjäl idén. Låter som en riktigt skön sommar.

Kära Stina sa...

Hej! Tack för ditt besök :) Va roligt, då hittade jag hit. Inspirerande blogg! Jättefin layout..
Hoppas du får en bra ledighet! kram Kerstin

Malla sa...

tack så mycket och detsamma! så fina kläder du syr, önskar jag hade tålamod att sitta vid symaskinen längre än 5 minuter :)

Jenny sa...

Hej Helena!
Vad skönt att ni har en sån lång ledighet ihop hela familjen:)

Vilken fin trådrullehållare du gjort!


Kraam Jenny