måndag 8 februari 2010

En bit ur min vardag del 1


Sitter på pendeln, tåget är sent som vanligt. Nyss ekade det ut i högtalarna att tåget skulle tas ur trafik vid T-centralen men mitt i allt kaos när tåget nästan var tömt så kom högtalarrösten tillbaka och förkunnade att tåget inte alls skulle tas ur trafik. Så det var bara att snällt sätta sig igen och rulla vidare. Tyvärr är tåget så sent att jag kommer att missa bussen. Men om man ser det från den ljusa sidan så är tåget så mycket försenat att det nog passar in nästa buss i stället, tur att jag är ute i god tid!

Ta hand om er!

Helena

- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

Fröken Eko sa...

Hoppas du inte behöver vänta alldeles för länge på bussen om tåget blir sent!

/F

Nattmia sa...

Jag hoppas du hann med nästa buss nu istället..

Ha en bra måndag nu efter detta strul med förseningar..

Kram Mia

Lissboden sa...

Det låter lite hopplöst med alla förseningar och väntan på tåg hit och dit. På det sättet är det skönt att bo i en mindre stad även om jag gillar storstaden mycket.
Ha en bra vecka!
Kram/Maria

Vitt hus med svarta knutar sa...

Skönt att du ändå kan se det från den ljusa sidan. Många människor är idag så stressade och förseningar med tåg, buss eller i bilkön eller i affären får en del att nästan gå upp i limningen. En vän till mig åker ofta tåg sa att när det blir någon försening så är hon tacksam för då hon får en liten extra stund till att reflektera istället för att brusa upp.
Kram,
Regina

corrina sa...

Tack snälla. Här rör det på sig ser jag, själv är jag dålig på att hinna med och läsa runt, tröttheten vill ta över men jag kämpar emot. Ha det gött. Kram

promenader på landet sa...

Kikar in och lämnar en stor alla hjärtans dag kram till dig! / Maria

Lissboden sa...

Hej Helena!
Jag hoppas att allt är bra med dig och din familj samt att det fungerar bra att jobba.
När det gäller lampor har Watt o Veke en ny modell hänglampor som de tycker skall ersätta julstjärnan. De är vita, veckade och gjorda i miljöpapper. De är lite roliga och annorlunda, tycker jag.
Annars gillar jag IB Laursens alla hänglampor men det kanske inte var hänglampor du ville ha utan vanliga och där finns det ju hur många som helst att välja emellan.
Ha en bra helg!
Kram/Maria