fredag 30 oktober 2009

Award och fredagskväll

Idag har jag och lilla L lekt med moster, hon var här och hälsade på oss och vi käkade lunch tillsammans och hann med lite pyssel. Det var jättemysigt och det kändes härligt att kunna erbjuda henne skjuts hem sen, hihi!

I kväll ska vi fira min mans kusins artonårsdag med att gå ut på restaurang, jag tror vi blir ca 10 pers och det ska bli spännande att se hur lilla L klarar av det men det ska nog går bra, jag har låtit honom sova extra mycket på eftermiddagen idag så han bör vara pigg.

Det blir ett kort och bildlöst inlägg idag men jag ville bara berätta att jag har fått en award av snälla Anna med bloggen Smultronlycka, tack så mycket, jag blir så glad!


Jag har sett den här awarden cirkulera runt bland bloggarna ett tag nu och jag vill ge den till alla er som kommer in här men lite extra vill jag tillägna den till Maria med bloggen Lissboden som jag träffade när hon var i Stockholm här om dagen. Varsågod Maria, du får den för att du är den du är och för att du sprider så mycket glädje runt omkring dig!

Ha en fin helg!


8 kommentarer:

promenader på landet sa...

Hej Helena och grattis till din award den är du värd! Ha det så jättekul i kväll det går säkert jättebra med lilleman! Kramar från Maria

Vit som snö sa...

Hej Helena!
Ikväll tilldelar jag dej en av mina awarder! Känns bra för du är en så mysig tjej o en av mina allra första riktiga bloggvänner. Hoppas vi får ses en vacker dag!
Kram Vännen! Cilla

Lissboden sa...

Hej Helena!
Grattis till din award och tack snälla du för att du skickar den vidare till mig.
Jag hoppas att ni har haft en trevlig kväll ute på restaurang och att lilla L orkade vara vaken och titta stort med sina underbara blå ögon. Det är sällan man ser en så fin liten pojke. Man kan undra vad det skall bli av den grabben.
Tack snälla du för att du skickar awarden vidare till mig. Jag tar tag i det imorgon. Nu väntar sängen så jag säger god natt till dig och din familj.
Vi hörs!
Många kramar till dig från mig och Mats

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hoppas det blev ett kul kalas. Och Grattis till din Award, den är du väl värd. Så kul och träffa Maria, ni hade säkert en massa att prata om.
Ha en mysig lördag
Goa kramen till dig
AnnaMaria

Beas sa...

Lycka till med "Använd det du har"utmaningen!

Kram Bea

Smultronlycka sa...

Hej vännen!
Klart du ska ha en award!!
Det är så mysigt och inspirerande på din blogg :)
Hoppas helgen varit bra!
Kramar Anna

Lotta-livets väv sa...

Klart att du ska ha en award! Du är värd alla som finns!
Att gå på restaurang med en liten är trevligt....det brukar alltid gå bra.... Vår lilla tjej somnade snällt i morfars armar i kyrkan i lördagskväll, medan mamma sjöng solo i kören!....tränar man bara så fixar sig allt!
Kramar
/Lotta

Romantiske Stinemor sa...

Så vakker blogg du har:-) Ha en flott dag..klem Stine