onsdag 30 september 2009

Nu är jag rörd!

Nu blir jag lite rörd. Hittills har jag fått dessa fina ord om min blogg i utmaningen i tidigare inlägg:

Kärleksfull - Tack Lotta för de fina orden om mig och min blogg det värmer sååå mycket!!!
Myskreativ - Cilla hittade på ett nytt ord, ett riktigt bra ord tycker jag!!!
Handywomen - AnnaMaria tycker att jag är en handywomen, tackar och bockar för det!!!
Mysig - Maria tycker att både jag och bloggen är mysig, tack, tack!!!

Ni är så otroligt snälla allihop, tusen tack!


I förrgår var vi och köpte lite nya växter till fönstret i vardagsrummet, två murgrönor blev det och så kunde vi bara inte åka hem utan dessa krukor, så de fick också följa med.

De här "ljusglasen" köpte vi också och nu står de på vår nya vita Tv-möbel. Det är så mysigt nu när det är lite mörkare på kvällarna så man får tända massa ljus. Den här ljusstaken från SIA står på soffbordet med en plastorkide i och snäckor och stenar som vi plockade på vår bröllopsresa, kanske ska byta ut det mot något höstigt, som löv eller rönnbär men jag vet inte riktigt, vi får se.


Tänk, igår "fyllde" min lilla prins 9 månader, tiden går så fort och han lär sig nya saker hela tiden. I går var mammagruppen här hos oss, vilken skillnad från första gången vi sågs när barnen bara låg ner och alla ammande i tid och otid. Nu är det full rulle och det ska lekas och dras i sladdar, så otroligt fascinerande. Det gäller att man stannar upp och reflekterar ibland för att inte missa något. Om 3 månader börjar jag jobba igen, det känns helt främmande men man kommer nog säkert in i det snabbt. Innan dess ska vi bara avklara julafton, lilla Ls 1års dag, nyårsafton och min 30års dag, oj, oj, vad mycket festande det blir.

I nästa inlägg blir det en utlottning här hos mig. Tänkte för en gång skull inte lotta ut något av mina egna alster utan köpa något fint som ni kan vinna så det blir dagens utflykt. Ses snart!

Ha en underbar dag!

11 kommentarer:

Lotta-livets väv sa...

Visst går tiden fort...den bara springer iväg....Vår lilla guldklimp är 4½ månad och hon ler så stort när mormor kommer på besök! Hittar maten gör hon också....hugg, hugg.....det är en hungrig ung dam. Vilken skillnad!
Just nu tränas det rullning och rumpan upp i vädret och så gungeli-gung....snart blir det väl förflyttning också. Att uppleva detta en gång till är en sällsam gåva, då när det begav sig, med våra, var det så mycket annat som också skulle hinnas med...nu kan man släppa ALLT och bara njuta!
Mycket festande och kalasande blir det ser jag! Kram till dig, goa Helena!
/Lotta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag tycker alla orden stämde bra. Så vackert med flera ljuslyktor i grupp, blir fint på kvällen. Och grattis till din lilla 9-månaders kille.
Ha en härlig dag
Goa kramen
AnnaMaria

Photo by Maria sa...

Tiden den bara rusar iväg och det ser man ju om inget annat på sina barn.. Om 4 månader fyller min dotter 16 och två månader efter det fyller sonen 18.. Jisses vad gammal jag måste vara ;-) Bäst att inte tänka på det kanske..

Ljus i mörkret är så mysigt, här går det 100-packs värmeljus på löpande band..

Ha en bra dag..

Kram
Mia

AkH sa...

Spännande att få höra kommentarer om sin blogg med ett enda ord.
Vad fint det blev i fönstret med de nya växterna.
Må gott!
Anna-Karin

Vit som snö sa...

Jag skulle ju lätt hitta fler ord som passar på dej o din fina blogg!
Mina tjejer är ju 8 o 10 nu o jag tycker att dom nyss låg o sprattlade på skötbordet så du har såå rätt, stanna upp- njuut- det är en så speciell och kort tid av livet. Men det är mysigt när dom är större också, fast på ett annat sätt!
Kramis Cilla

Sari sa...

Hejsan!
Ja, tiden med de små går alldeles för fort... Jag ska också börja jobba om tre månader... Usch... Jag vill inte ens tänka på det. Jag hade hoppats att längtan till jobbet skulle komma smygande, men inte än iallafall.
Oj, det är mycket som händer i december/januari för er del! Inte bara jul och nyår, utan viktiga födelsedagar också! Kul!
Ha det så bra! /Sari

Vita små hjärtan sa...

Ja de har så rätt! Alla orden passade på dig!
Kram Agnetha

Lissboden sa...

Visst är murgrönor fina! Jag tröttnar aldrig på dem och dina krukor ser fina ut med mönstret.
Det är också så härligt att få tända en massa ljus nu när mörkret kommer tidigare och tidigare.
Tiden går så fort och jag förstår att det känns konstigt att du snart skall börja jobba igen. Nu har ju vi lärare ganska bra tider så du behöver inte låta lilla L vara på dagis så länge på dagarna.
Ha en mysig helg!
Kram från Maria

Lotta-livets väv sa...

Vad kul att du vill vara med på min utlottning! Två lotter har jag avsatt för dig! Idag är gräsmattan alldeles vit av rimfrost, tiden för stillhet närmar sig. Jag tror att det är lite bra för oss alla att kura ihop oss lite så här i höstmörkret....gillar alla årstider...men har svårt för mörkret!

Evami sa...

Grattis med lillegutt sin 9 mnds dag:) Tiden flyr med disse små:) MEn det er jo en helt herlig alder...
Levende lys må man ha nå,for det gjør jo at man glemmer det forferdelige været som er ute:) Klem

Gnistrande snö sa...

Vilka härliga och fina kommentarer!
Gillar det där nya ordet myskreativ :-)
Fina bilder och vilka mysiga ljusstakar/ljuslyktor.

Grattis till den lille 9-månaders gossen!

Önskar en riktigt fin helg!

Kram
Katarina