tisdag 8 september 2009

Bröllopsdag!



I dag firar jag och min man vår bröllopsdag, 2 år har vi varit gifta och det blir bara bättre och bättre för varje dag. Aldrig trodde jag att jag skulle hitta någon som jag skulle komma att älska mer och mer för varje dag och som skulle ge mig sååå mycket kärlek tillbaks! Min T är verkligen helt fantastiskt och jag är så stolt över att få kalla honom för min man!

Min bröllopsdag är en av de bästa dagarna i mitt liv och varje gång jag tänker på den eller tittar på bilder från den dagen blir jag så glad i mitt hjärta! Det är så fantastiskt att få fira en sådan dag med alla nära och kära och jag är så tacksam för att den dagen blev så lyckad!!!

Det finns däremot en sak som jag tycker är tråkigt med att titta på bilderna från den dagen och det är att jag aldrig mer kommer att använda den vackra klänningen jag hade, de är faktiskt det absolut vackraste jag äger och så hänger den i källaren! Ja, ja, någon dag kanske den kommer till användning! Vad har ni andra gjort med era klänningar (ni som är gifta)???
Här kan ni se hur min fina Maggie Sotteroklänning ser ut!
Ha en fortsatt skön vecka!

26 kommentarer:

Din man sa...

Det är så att man fäller en tår när man läser första stycket. Älskling, känner samma sak. Älskar dig såå mycket, visst är det fantastiskt att känna kärleken blir starkare och starkare.

Förresten, jag kanske blir lite sen idag ;)

Puss puss

Lotta-livets väv sa...

Jag blir riktigt rörd! Först ditt underbart fina inlägg, sedan en alldeles underbar kommentar från din man! Jag blir så härligt lycklig av att läsa allt detta, men jag blir inte förvånad! Du är så himla gullig själv, så alldeles självklart har du en lika gullig man!
Lyckan kan hålla i sig i måååånga år. Jag vill jättegärna gifta om mig...med samma man!!!!!! Ibland har vi pratat om att förnya våra löften till varandra. Den dagen (för över 30 år sedan) är en av de tre (nej jag menar ju fyra) underbaraste dagar som varit i mitt liv. Du får gissa vilka de tre andra är! *fniss, fniss*
Vad jag gjorde med min klänning? Jag har varit på många bröllop i den, jag har dansat mycket, mycket i den....(det är min folkdräkt)
Kram till dig. Ta vara på dagen idag och njut av varnadra och den lilla familj som ni är!
Många kramar
/Lotta
ps...du var ursnygg i känningen och är fortfarnade ds

Lauras gård sa...

Fört ett jätte stort GRATTIS till er båda! Vad jätte rart ni skriver båda två. Ert förhållande låter verkligen exemplariskt. Hoppas att ni får fortsätta att vara lyckliga och att det växer sig starkare för vart år.

Klänningen är som en dröm! Min klänning hänger i garderoben och två av mina tre flickor har tingat på att få använda den då de gifter sig. Men det vet man ju inte om de vill om så där 15-20 år... Kram Stina

Titti sa...

Hejsan på dig!
Tack för din goa kommentar =)
Vinsten är på väg den kom iväg lite sent..... det har hänt lite mycket här hemma ett tag så jag glömde faktiskt bort den under en tid... skäms.....

Kram Titti

Photo by Maria sa...

Åhhh vad gulliga ni är.. Först din fina blogg och så den härliga kommentaren från maken..

Jag har aldrig haft en dröm om att gifta mig och tror inte att det kommer att ske heller trots jag funnit mannen i mitt liv, men jag gillar att gå på andras bröllop, det är ju så fint och känslosamt..

GRATTIS till era två år..

Kram
Mia

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

STORT GRATTIS!!!
Åå så vackert kärleksfullt inlägg..o så vacker kommentar av din man...nu fäller jag med tårar snart!!!

Önskar er båda fortsatt lycka i äktenskapet o livet!!!!!

~~♥♥♥~~

Massor av hjärtliga ♥ Kramar
~~Millan~~

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Stort Grattis vännen till dig och mannen. Härligt och höra din lycka, den lyser genom bloggen. Och WOW vilken klänning, jag dånar!! Gud så vacker, hoppas du har många bra foto med den på dig. Vi gifte oss i rådhuset i Köpenhamn så jag hade inte så fin klänning. Men den hänger i källaren.
Ha det bra
Goa kramen till dig
AnnaMaria

Evas Passion sa...

Grattis pa jubileumsdagen!
Jag ar inte gift sa jag har tyvarr ingen klanning.........ha det sa bra ikvall da!!!

Kram Eva

Hannis sa...

Men så gulligt!
Grattis till eran kärlek!
Underbart!

Kram Hannis

Mamma C sa...

Ett stort grattis till er båda och vad fint skrivet.
Kram Mamma C

Ida sa...

Hejsan vännen!
SÅ underbart att läsa dagens inlägg. Vill gifta mig på stört. Det är så som du beskriver det i inlägget som det ska kännas när man gift sig.

Vacker klänning du hade, helt fantastisk. Den kanske ngt av dina barn eller deras respektive kommer att använda en vacker dag.

Ha det så gott.
Kram Ida

Unknown sa...

Grrattis på bröllopsdagen :)
Blir ju riktigt rörd av ditt inlägg och sen din mans kommentar. Härligt att se :))
En sån vacker klänning..
kram maria

Lönnen 13 sa...

Åh vad fint du skriver, och din man!
Själv väntar jag fortfarandfe efter 28 år!!!!tillsammans efter ett frieri, men det har ju bevisligen funkat ändå;)
Har någon gång sett att de hade ramat och glasat in klänningen och satt den över sängen, och din klänning är ju jättevacker.
Kram Anneli

Crinoline sa...

Hei,Helena.Gratulerer med bryllupsdagen til deg og din mann.Så pent du skriver og så den nydelige kommentaren fra din mann.

Vit som snö sa...

Grattis!!! Jag blir så lycklig av kärlek som växer! Och din mans kommentar är bara...underbar!
Du måste ju ha varit som en saga i den vackra klänningen!! Ljuvlig!
Jag har också en man jag älskar mer o mer för varje dag som går!
Däremot gifte vi oss i all enkelhet med bästa vänner som också gifte sej samtidigt. Ett litet kapell vid havet. Inga gäster bara vi och all kärlek! Det har varit min dröm sedan barnsben! Jag hade en ljust grå klänning och den hänger i min garderob o jag rör vid den ofta men den är för helig för att använda;-)
Stooor kram till dej! Cilla

Bloggullet sa...

Grattis på bröllopsdagen. Tänk att få rätt man som man älskar resten av livet, så härligt.
Ha en alldeles fantastisk dag.
Kram

Alle sa...

min hänger i källaren. Ja det är synd att det kanske aldrig kommer till användning men på något sätt är det ett vackert kvitto på livet tillsammans med min man. /Syster

Maria sa...

Vad kul att du vill vara med och tävla!!
Lycka till =)
KramMaria

Lissboden sa...

Vad underbart att läsa både ditt inlägg och din mans kommentar hos dig idag. Grattis så mycket på bröllopsdagen!
Din klänning ser verkligen mycket vacker ut och jag avundas dig som fick gifta dig i en så fin klänning. Vi gifte oss borgerligt för snart 27 år sedan och då hade jag en helt vanlig klänning. Lite tråkigt kanske men jag har också hittat en underbar man och det är trots allt det viktigaste i längden.
Jag har alltså inget tips till dig men förhoppningsvis får du en dotter som kanske vill gifta sig i den en vacker dag.
Kram/Maria

Siri sa...

Vad härligt det är med kärlek som växer med åren! Romantik är så viktigt!
Fin blogg du har!

Therese Sagstedt sa...

Åh va mysigt med bröllopsdag, grattis till er båda <3

Nu har jag fått ett första lager färg på fönstret så nu kryper jag i säng lycklig idag, ska bli så spännande att visa er när det är klart. Ha en jätte fin kväll och hoppas att den blir speciell för dig och din man Kram Therese

Cc sa...

Så känner jag över min make, gifta i 19 år fast i blan är han pest och pina då han inte tar bort strumporna. Nej jag skojar bara. Nu är det strax dags för sängen är trött och skall upp samma tid i morgon. Kram

Hemmalycka sa...

Grattis på bröllopsdagen, klänningen så jättevacker ut.
Kram Åsa

becca sa...

Hejsan,
Kul att du vill vara med i min utlottning!

Grattis på bröllopsdagen, vilken fin bild!
Vi firade också två års bröllopsdag för ca 1 månad sen, visst är det viktigt att fira bröllopsdagen.

Vilken gullig kommentar från din man, och tänk att han skrev först =).

Ha en bra dag, kram Rebecca.

Hemmet Är Min Borg sa...

men gud så gullig man du har , GRATTIS till er båda
ha en härlig lördagkväll
kram

Lisa sa...

Wow, vilken fantastisk fin klänning! Min bröllopsklänning hänger i klädkammaren och jag vet inte om jag nånsin kommer använda den igen. Skulle gärna vilja, men till vilket tillfälle? Har funderat på att sälja den men det tar emot, det är så mycket känslor och minnen tillsammans med klänningen... Den får nog hänga i klädkammaren ett tag till... ;)