måndag 18 maj 2009

Tillbaks efter helgens bravader!

I lördags var vi på bröllop, en av mina bästa vänninor gifte sig och allting var bara sååå vackert! Jag hade lagt fram dessa söta små näsdukar för att ha med ifall jag inte skulle kunna hålla ögonen torra. Tyvärr så glömde jag dem hemma så jag fick torka glädjetårarna med handen, för många tårar blev det!

Lilla L var hemma med mormor och farmor och hade det bra, det kändes konstigt för det var första gången som både jag och lilla Ls pappa var borta samtidigt men det hade gått så bra och han låg så skönt och sov i sin säng när vi kom hem.

Kan inte undgå att tänka på mitt eget bröllop för snart två år sen, det var den bästa dagen i mitt liv (nu är det den näst bästa dagen, lille L kommer först). Den här vackra buketten hade jag då Fotot på buketten är taget av Johan Ringblom
Dessa skor hade jag också på bröllopet

Har ju lovat lite bilder från hallen, tyvärr har jag inga före och efterbilder. Här är en bild på skohyllan som vi målat, nu ska jag bara sy nya överdrag till sittdynorna också.



I dag ska jag och lilla L till hudsjuksköterskan, min lilla kille är en riktig torris och har jättejobbigt med kliande rygg och torra händer och fötter.




Glöm inte min UTLOTTNING som håller på till den 24 maj.

32 kommentarer:

promenader på landet sa...

Vad mysigt och vackert att gå på bröllop, särskilt när det är en nära vän som står där framme! Din brudbukett var otroligt vacker så fint med rosa. Skönt att det gick bra barnvakterna till lillen! Ha det så bra! Kram Maria

Nicole sa...

Låter underbart med bröllop! Visst kan man behöva nån näsduk, det är ju så vackert och stämningsfullt, speciellt denna tid på året då naturen är så vacker också. Å så fin din brudbukett var då för två år sedan! Härliga minnen...
Du frågafde om den vita skålen. Den är från Chic Antique och vi säljer den i vår nätbutik. Den finns säkert i Sverige också, trots att skålen är från fjolårets kollektion.

Villa Carl Larsson sa...

Vilken ljuvlig bukett och vackra skor. Du måste ha varit bedårande vacker på ert bröllop. Jag längtar till mitt eget som jag hoppas blir inom en snart framtid hihi.

Kram Josefin

Helenas Hem -Om livet på landet sa...

Åh va mysigt med bröllop!!! och vilken fin bukett som du hade!
Underbart med bröllop, jag väntar på mitt eget fortfarande... ;-)

hihi, innan vi åkte till Kreta så målade jag om precis en likadan skohylla, vit! :-) Visst var det lite bökigt inne i alla hyllor? Eller så är det bara jag som tycker det...:-)

KRAM

åsa - hello sugar! sa...

Så härligt att få vara med när en nära vän gifter sig. :) Vilka fina bilder från ditt bröllop. Din bukett ser helt underbar ut och det man kan se från din klänning också. :)

ha det gott!

Cina sa...

Hej!
Vilken fin blogg du har!
Ja, vad mysigt att gå på bröllop. Fin bild på din brudbukett!

Cc sa...

Inte glömmer man din utlottning, självklart hoppas jag på at jag är den lyckliga. Gud vilka söta näsdukar. Jag mins mitt bröllop med -91 var året. Sonen var nästan 4år dotra nästan 1år. Sonen sa man får inte kasta gröt, då det var dags för risgrynen. Fniss
Jag envisades med att inte ha glasögonen på bröllopet, tror du jag såg nått, skon fastnade i gallreet på vägen ut och jag satt fast. Buketten gjorde att näsan rann, så du. På de helt tagna en helt underbar dag. Förutom att prästen frågade min make om han tog Wiwi- Anne som är mitt andra namn men min mors första så vi brukar skämta om att han är gift med min mor. Kram

Anna-Lena sa...

Så typiskt, jag har också glömt näsdukarna en gång. Vad roligt att få gå på bröllop och vad skönt att det gick bra att lämna lilla L! Vilken fantastiskt vacker brudbukett du hade när du gifte dig. Det lilla man skymtade av klänningen såg inte dumt ut heller...du måste varit som en dröm i rosa och vitt!!!! Bilden med skorna var också jättefin. Mina brudskor är tyvärr inte vita längre, färgade om dem så att de matchade en cyklamenfärgad balklänning samma år. Egentligen gör det inte så mycket för efter tre barn har mina fötter växt en storlek. Låter helknäppt men så är det!

Hoppas att du får en fortsatt skön dag i regnrusket!

Kram Anna-Lena

Sjabbig men chic sa...

Men vilken vacker blombukett! Klänningen ser också fin ut men du visar för lite!
Hallbänken blev jättefin. Ibland tänker jag att jag skulle vilja ha en bänk i hallen. Det ska jag fnula på lite. Och stackars lillkillen!

Kram Lisa

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så roligt och gå på Bröllop, ni har mycket festligt. Och du din brudbukett, så otroligt fin. Och vilket bra foto. Din klänning ser ut som en dröm. Fint minne.
Kramis AnnaMaria

Vit som snö sa...

Åhh så fin bild på den ljuvliga brudbuketten. Och vad man ser av livet på klänningen så ser den ut att vara väldans vacker också!
Vad kul att få gå på bröllop!
Nu var det längesen men jag tror vi har ett par på g...
Fint med skohyllan. Jag har en liknande i tvättstugan. Istället för sittkuddar har den ett tyg framtill för att gömma alla skor, det sitter i en spiraltråd. Och där sittkuddarna ska vara ligger oftast tvätthögar redo för garderoberna....
Kram Cilla

paula sa...

så roligt med bröllop fin blogg du har kikar gärna hit igeen
ha det kramiz

Britt sa...

Vilken underbar brudbukett! Klänningen såg också ut som om det var lika vacker...

Det är alltid så härligt att få gå på bröllop, man blir lycklig och rörd på samma gång.

Kram britt

Marie sa...

Så söta små näsdukar, typiskt att glömma..Och vilken underbar brudbukett du hade, klänningen ser också vacker ut.

Anki sa...

Tack för din fina kommentar, jag blir så glad *ler*
Gud, vilka underbara bilder du visar!

Kram kram

Gårdsromantik sa...

Åh så vacker du skall ha varit - och den där buketten var unerbar.

Nu måste jag genast kika om jag missat din tävlin.

Kram Maud

Ida sa...

Hejsan! Ja jag är kär i den madonnan. Skulle vilja ha en i varje rum, men det får bli bara en, de är ju inte gratis=)

Vilka vackra näsdukar, nästan synd att använda så fina;) Vilken underbar bukett och vilka fina skor du hade. Så kul att kunna ha skorna framme som prydnad nu efteråt.

Har bara en strykning kvar med färgen på dina bokstäver så hoppas kunna skicka dem på onsdag eller torsdag.
Har jag din adress?? Kramar Ida

Frida sa...

Hej Helena!
Vilken vacker brudbukett du hade på ditt bröllop. Det är speciellt att gå på sina vänners bröllop.
Så fint det blev med skohyllan!
Kram Frida

Lallis - liv och leverne sa...

Härligt med bröllop:)
Kram Lallis

Bloggullet sa...

Så söta näsdukar. Och du måste ha varit bedårande på ditt bröllop, vilken fin bukett.
Kul att vara på bröllop. jag har inte varit på så många än.
Kram

Lilla huset på prärien sa...

Vilken fin bild på din bukett - man kan ana dig där i bakgrunden och det ser så fint ut! Kan förstå att det måste vara en helt underbar dag att få vara så fin och gifta sig med den personen man älskar mest. Hmm... min karl och jag har varit tillsammans i tio år men ännu har han inte friat! Friade mannen till dig?

Kram Jenny

Vero sa...

Kul att du är med och tävlar inne hos mig.

jättefin blogg. Länkar till dig så jag hittar tillbaka.

Ha en fin dag!

Anonym sa...

Vad roligt att vara på bröllop och klart att det föll en och annan glädjetår :=)
Vad snyggt det blev med vitt skoställ, jag har ett likadant fast brunt och har funderat på att måla det och nu vet jag ju att det blir fint.

Kram Pernilla

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Hej!

Tack för din titt hos mig! Jag blir alltid så glad när det trillar in nya bloggare, som hittar till min lilla sida :-)

Hit kommer jag igen, måste ju får se hela hallen klart *fniss*

Må så gott!
L

A & Lilla P sa...

Vilken underbar blogg du har!

Jag är kär!

LIVS LYST sa...

Hei Helena!
Jeg har kanskje sagt det før; men det er så kjempe koselig å få besøk av deg inne på min blogg! Tusen takk for at du titter innom.

Så koselig at du har vært i bryllup. Og at det ble noen tårer, det kan jeg tenke meg. For jammen er det et lite under når to finne hverandre og kan leve godt sammen!
Herlig :O)

Ha en fin dag og en fin uke!!

Hilsen L-jo

Maria - Villa Krutbruket sa...

Åh så härligt med bröllop! Vi ska på bröllop i augusti.. Roligt!

Ska du hitta på för roligt i veckan då?

Kram kram

Huset vid ån sa...

Gud, Vilken fin brudbukett du hade...Och klänningen ser ut som en drömm....Du måste ha varit fantastiskt fin!! Jätteläckra skor också....Må så gott! Kram Therese

Maria sa...

Du hade en helt underbar bukett! =)

Vitt o Vältummat sa...

Förlåt, hann inte skicka en bild på vår skohylla. Den ser ut som er. Jag har satt korgar, fyrkantiga från Ikea i några fack där vi förvarar vantar och dylikt. Ska bara måla korgarna vita.
Ha en bra dag
Kram Åsa
Brudbuketten var bedårande!

anna sa...

Vilken fantastisk brudbukett!

Myownhome sa...

Vilken fin bukett! Och så måste jag säga att din bloggdesign var himla fin också!

Ha det bra
/Johanna