fredag 22 maj 2009

Lite helgshopping

I dag har det regnat hela dagen så vi har varit på IKEA. Vi köpte bl.a två glasburkar, den ena ska vi ha under diskbänken med maskindiskmedel i och den andra la vi Kamprads skorpor i. Vi köpte lite annat smått och gott också men det får ni se en annan dag.I går var vi en sväng in på lagerhaus och då hittade vi den här "ljussläckaren". Vi har varit ute efter en sådan som klockan går att vinkla på ett bra tag så när vi hittade den här så var den bara tvungen att följa med oss hem. Inte för att det blir så mycket ljus tända så här års, men ändå!Tack för alla snälla kommentarer om mina lådor! Gjorde klart locket till den lilla röda lådan igår så nu står den brevid lilla Ls nya skor i hans hylla.

Hoppas att alla har en härlig helg och att ni får njuta av ledigheten i lite bättre väder än det har varit här hos oss idag! Fast nu kikar solen fram här så det kanske blir en fin kväll ändå!
Ta hand om er!

Glöm inte min UTLOTTNING som håller på till den 24 maj.

20 kommentarer:

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Ikea är såå kul! Fina burkar och perfekt att ha som skorpburk, ja diskmedel också för den delen. För några år sedan köpte jag på mig massor av liknande burkar i olika storlekar och gjorde iordning skafferiet. Svårt bara att hålla den fina ordningen.
Så fint lådan passar där bredvid skorna!
Fortsatt trevlig helg!
kram
nina

Cc sa...

Härligt med Ikea man hittar alltid någor roligt där. Vi skall få nytt ikea i västerås ett större, det ser jag fram emot. Kram

Lauras gård sa...

Glasburkarna är så fina! Jag köpte också sådana då jag var till Ikea senast. Jag har mina i kylen med sylt och gurkinläggningar. De är verkligen användbara. Ska köpa modell stor till müsli också. Kram Stina

Villa Carl Larsson sa...

Hej Helena! Fin glasburk med skorporna. Man kan väl aldrig få för många glasburkar??!! :) IKEA har ju så enkla och fina också. Och dina lådor i förra inlägget är ju superfina.

Jag har inte glömt utmaningen.. den kommer så småningom. Kram Josefin

promenader på landet sa...

Det är kul att åka på shopping, särskilt när det regnar! Din skorpburk är jättefin och lillkillens skor sååå tuffa! Ha det gott! Kram Maria

Hemmalycka sa...

Men Ikea är ju inte helt fel. Fina saker du har hittat.
Kram Åsa

Vitt o Vältummat sa...

Regn och Ikea hör ihop liksom:-) Vilken fin ljussläckare ni hittat.
Får jag komma med en liten pekpinne? Diskmedel är frätande och det är kanske inte så bra att förvara det under diskbänken...
I all välmening, ha det bra
Kram/Åsa

hagagården sa...

Tack för titten,vilken bra ideé att ha maskindiskmedel i en glasburk,passar bra jag som ska ut på ikea idag,då ska jag löpa mig en glasburk,tack för tipset.
kram
ninni

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så söta skor du köpt till lill-killen. Och den burken var stor och bra. Jag plockar mycket svamp, så jag ska titta efter sån här i Karlstad.
Nu håller jag tummarna
Kramis AnnaMaria

Anki sa...

Fina burkar dom har på Ikea! Passar ju jättebra till skorporna, provade att ha maränger i burk (jättefint), men den var ju tom hela tiden...sonen tyckte oxå att det såg gott ut, hihi...
& du, jag bara älskar dina fina lådor! *ler*

Ha en underbar fortsättning på helgen!
Kram Anki

Anna-Lena sa...

Ikea är alltid trevligt. Fyndade lite själv där igår. Vad fint det blev med lådan och skorna-så sött!!

Hoppas att du får en fortsatt skön helg!

Kram Anna-Lena

Sjabbig men chic sa...

Vilka snygga skor! Men nu måste de ju stå bredvid lådan hela tiden.;)
Och IKEA är kanon att fynda på.

Kram Lisa

Huset vid ån sa...

Mysigt med en liten shoppingtur...när det ändå regnar! ha en fortsatt trevlig o mysig helg1 Kram Therese

Lisa Marklund sa...

Jag hittade fina cremefärgade emaljkannor på Ikea sist jag var där..man ahr alltid något med sig hem närman varit på Ikea :-). Men gud så duktig du är, lådorna blev jättefina.
Ha en skön helg - kram Lisa

♥ Fyra årstider sa...

De där burkarna är suveräna..de köper jag varje gång..går att ha till allt.
Kram Lotta

Beas sa...

Oj, vilka fina bokstäver du vann! Vet du, jag kikade på dem igår i vår lokala butik och där kostade de 298:- styck!!! Vilken vinst att vinna fyra stycken! :-D

Signe 1 sa...

Me like Ikea, mitt andra hem som jag brukar säga, hihi. Fina burkar det där:-) Kram Sofia

Anette sa...

Jag hittade just precis vad jag ville ha, en vaxduk till mitt utebord, och det blev perfekt, samt en massa annat fint. Kul att bara gå där och kolla på alla saker och drömma tycker jag.

kramar @nette

Hem och Lycka sa...

Vad mycket fint och visst är det kul med Ikea, brukar alltid lyxa till det med en fika eller en bit mat där..

kram Mia

Vit som snö sa...

Vilka ljuvliga små skor, heltuffa!
Jag har ganska långt till Ikea så det blir bara när vi är på resande fot som jag tittar in där men dom har ju massa fint! Och förvaring behöver vi ju alltid.
Imorgon åker gästerna o det blir loppis!!!
Kramis Cilla