fredag 24 april 2009

Jag blir sååå glad!!!


I dag har jag haft fullt upp och inte hunnit sitta framför datorn något men nu på kvällskvisten fick jag en stund över och då väntade mig en trevlig överraskning!!! Cilla, som har den mysiga och inspirerande bloggen "Vit som snö" har givit mig en award! Min första, ni kan inte ana hur glad jag blev! Tack så jättemycket Cilla, du inspirerar mig massor och är verkligen värd awarden själv!!!

Nu ska jag skicka vidare den och det tänker jag göra till dessa mysiga och inspirerande bloggar, gillar era bloggpersonligheter skarpt!
Drömmar av silver
Smultronlycka
Livet - och dess små pärlor
Vita drömmar och choklad

I dag har jag varit på dekorationsklotsjakt, jag köpte ett som jag fastnade för. Det blev en hel del andra köp också men de visar jag en annan dag!


Sov gott alla!

5 kommentarer:

Längtan i Vitt sa...

Hej och tack för ditt inlägg hos mig....Alltid lika trevligt, för då får man möjligheten att själv upptäcka nya bloggar..Jag gillade de kloten som du visade vita med svarta blommor. Jag har nämligen en skål och två ljusstaplar ur den serien;) Mycket fint. Det är häftigt med dekorationsklot. Jag har även sådana rottingbollar i krukor istället för en blomma..Kram Carina

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej och jätte grattis till din award.
Lika kul att hitta till nya bloggar. Och till dig kommer jag tillbaka.

Ha en fin helg

Kram Viveka

Vit som snö sa...

Du är väl värd den awarden! Dina fina kommentarer uppmuntrar mej och jag finner inspiration i din blogg och din personlighet.
Kloten är så vackra och som du tänkte dom i en skål så blir dom ett vackert blickfång!
Stor kram Cilla

corrina sa...

Grattis till dej å tack själv snälla du.

Vitt o Vältummat sa...

Grattis Grattis! Förstår att du blir jätteglad!
Ha en bra dag
Kram/Åsa